Elena Sánchez

L’Elena Sánchez és una noia cambrilenca molt sociable i esportista.

Fer esport és la seva manera de sentir-se bé i poder desconnectar; des dels 11 anys ha practicat natació, però ho va deixar arran del covid. Ara, amb 17 anys ha començat a fer Crossfit, i està encantada. Li agradaria poder practicar esport més dies a la setmana, però “no em dóna la vida”.

Està estudiant 2n de Bat de l’àmbit Social al Ramon Berenguer IV. Aquesta setmana ja ha entregat i exposat el TDR «m’he tret un pes de sobre». El seu tema ha estat «Els drets humans i les diferències que hi ha entre cultures». Reconeix que durant el procés d’elaboració del TDR ha estat angoixada, ja que tenia molta informació, però no sabia com organitzar-ho. Però reconeix que el procés en general li ha agradat, ja que assegura haver trobat informació molt curiosa que segurament no hauria sapigut sense aquest treball. I és per això que recomana a altres joves que hagin de fer el TDR «que escullin el tema d’allò que veritablement els hi agrada» i sobretot que «compleixin amb els terminis d’entrega per portar-ho tot al dia».

Quan diu que «no li dóna la vida» sabem que és cert, perquè a banda de tot el que fa i dels estudis, un parell de dies a la tarda bé amb nosaltres a fer pràctiques, ja que està fent l’estada a l’empresa. I certament l’hem d’agrair moltíssim tota l’ajuda que estem rebent d’ella.

@_heelen04_ gràcies per compatir aquesta estona amb nosaltres i per la teva ajuda al departament!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @_heelen04_

Detalls
  • Contacta

    @_heelen04_

× Pregunta'ns