Omar Delic

L’Omar té vint anys, i en fa dos que estudia Psicologia al Campus Catalunya de la URV. Es va passar la pandèmia convivint amb 6 amics al pis del seu pare, i entre conversa i conversa, van poder reflexionar sobre la vida, les feines, l’amor i els diners.

L’Omar és inquiet, atent i despert, i desprèn energia i bon humor. La màgia i ell eren inseparables quan la pandèmia i la COVID no existia a les nostres vides, i tot ho va aprendre per investigació i pura curiositat.

Troba a faltar el contacte amb la gent, parar algú pel carrer i preguntar-li si li pot fer un truc de màgia, deixar que qualsevol toqui una carta de la seva baralla… Aquest és un dels motius pels quals ja no conviu amb aquest talent i pel qual ja no porta les seves cartes a sobre.

L’Omar investiga ara el món de les inversions, que compagina amb la seva carrera i la feina de cap de setmana. D’aquesta manera observa com es comporten les persones quan estan sota pressió, i alhora ell es treballa la confiança en si mateix. Assegura que és un món insegur, fluctuant, arriscat i que penalitza deixar-se portar per les emocions.

I tot i que l’Omar diu que “opera amb el cap i no amb el cor”, a la seva vida privada no pot amagar que es mou per emocions, que descobrir l’amor mai està de més, i que qui busca un col·lega en ell trobarà una amistat d’aquelles que deixa empremta.

Gràcies Omar, les teves visites sempre són benvingudes

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns