AEIG

L’any 1976 va començar el primer grup de joves cambrilenques fent activitats amb infants del poble basant-se en la metodologia del projecte.

Al llarg del curs escolar organitzen els diferents grups d’infants per edats i branques als quals preparen activitats de forma desinteressada. A l’estiu organitzen campaments també.

I no només s’encarreguen d’aquesta tasca educativa tant important, Són molt actius, organitzen diferents activitats al municipi com la llum de la pau, l’encesa de llums de Nadal, el caga tió de Nadal i el sopar de la Fam, entre d’altres.. perquè es passen tot l’any treballant i organitzant!

L’escoltisme que neix a Catalunya cap al 1912, ha anat definint una metodologia educativa basada en la pedagogia del projecte, que converteix cada persona i cada grup en protagonista del seu propi aprenentatge; des de ben petits, els infants i joves participen en les fases de descoberta, proposta, elecció, planificació, realització i revisió dels projectes que desenvolupen.

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
· Castors i Llúdrigues: de 6 a 8 anys. S’identifiquen pel color taronja. La il·lusió per la descoberta, el joc i el somni. Aprendre és un joc. El lema és “Riu amunt”.
· Llops i Daines: de 8 a 11 anys. S’identifiquen pel color groc. La imaginació al poder. Som creatius i tenim ganes de saber més. El lema és “Tant com puc”.
· Ràngers i Noies Guies: d’11 a 14 anys. S’identifiquen pel color blau. Descobrim l’aventura de créixer. Divertits i arriscant a cada repte. El lema és “Sempre a punt”.
· Pioners i Caravel·les: de 14 a 17 anys. S’identifiquen pel color vermell. Prenem responsabilitats. Som idealistes i ambiciosos. El lema és “Fent camí”.
· Truc: de 17 a 19 anys. S’identifiquen pel color verd. Fem servei. Un gra de sorra per canviar el món. El lema és “Fent servei”.

Si vols més info pots contactar a gentdemar@escoltesiguies.cat

Comparteix a les xarxes!
Detalls
Detalls
× Pregunta'ns