NIU Project

El NIU Project és un espai de promoció per a joves emprenedors i creadors del municipi que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

Té lloc en el marc de la Fira Multisectorial de Cambrils, i es porta a terme conjuntment entre els departaments de Promoció Econòmica i Joventut.

L’any 2016 va ser el primer any del Niu.

La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria.

Per participar al Niu Projects cal presentar el full de sol·licitud oficial i omplir aspectes puntuables.

Ara no està obert el termini per participar, qualsevol dubte contacta amb nosaltres!

Destinataris

1. Joves de 14 a 40 anys, ambdós inclosos, amb una iniciativa professional o bé que experimenten amb un camp en concret i sol·liciten un estand subvencionat de l’espai Niu.

2. Joves de 14 a 40 anys, ambdós inclosos, amb una iniciativa professional o bé experimenten amb un camp en concret que sol·liciten fer una mostra d’emprenedoria tipus:  Showroom professional, Exhibicions, Mostres de producció, Tallers oberts en directe exposant targeta de contacte a l’estand de joventut.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
Fotos
Detalls
× Pregunta'ns