Alba Martos

L’Alba Martos té 13 anys i és una cambrilenca alegre, transparent, rebel i sincera.

Aquest és el segon estiu que repeteix al programa l’Estenedor fent el taller de teatre, entre altres activitats. Reconeix que li agrada molt actuar i que no sap el que és tenir por escènica. Ara, si es tracta de memoritzar temari de classe, presentar un treball o fer una exposició davant de tota la classe… llavors sí que es posa una mica nerviosa.

Aquest setembre començarà 2n d’ESO al Vidal i Barraquer, i encara té presents els canvis que suposa “fer el salt” a la secundària: canvis de professorat contínuament, fer molts treballs en equip, treballar amb ordinadors, utilitzar bolígraf, etc. Però l’Alba està preparada per tot això i més.

El confinament domiciliari de l’any passat no se li va fer gaire pesat perquè va poder passar temps amb la seva mare, cosa que trobava a faltar, i van aprofitar per passar el dia fent pastissos i dibuix, entre d’altres. Però l’Alba és molt crítica amb les mesures de seguretat, creu que no es compleixen prou (mascaretes, distància…) i és la primera a reconèixer quan ella no les compleix. “És dur aguantar tot el dia a classe amb la mascareta posada i amb les finestres obertes a ple hivern, i d’això ningú en parla…”

Gràcies per aquesta estona @alba.13_13 , per haver matinat més del que et tocava (valorem l’esforç…!), i segueix qüestionant-te tot allò que no t’encaixa i que consideres injust.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @alba.13_13

Detalls
  • Contacta

    @alba.13_13

× Pregunta'ns