Akadèmia

Tens entre 18 i 23 anys?

ETS UN O UNA JOVE INCONFORMISTA AMB GANES DE RECÓRRER UN CAMÍ PER L’AUTOCONEIXEMENT?

Segurament t’interessarà apuntar-te a l’Akadèmia!

Què ofereix?
Educació Emocional Gratuïta

Valors que promou:
Autoconeixement
Bé comú
Autoestima
Felicitat
Talent
Amor
Responsabilizar

Estructura del curs:
1er Bloc: Autoconeixement
2on Bloc: Desenvolupament Emocional i Lideratge en Valors.
3er Bloc: Propòsit vital i vocació professional.

AUTOCONEIXEMENT
En aquest primer Bloc es convidarà als/les participants que indaguin sobre qui són, com funcionen i quines són les motivacions que hi ha darrere de les seves actituds i conductes , aprenen a donar el millor de si mateixos i mateixes en les diferents dimensions de les seves vides.

DESENVOLUPAMENT EMOCIONAL I LIDERATGE EN VALORS
En aquest segon Bloc es convidarà als i les participants a desenvolupar el seu potencial, millorant la relació que tenen amb si mateixes, amb els altres i amb el món, experimentant un canvi de paradigma en la seva manera de veure i comprendre la vida.

PROPÒSIT VITAL I VOCACIÓ PROFESSIONAL
En el tercer Bloc es convidarà als/ les participants a descobrir els seus talents i habilitats, dissenyant un pla d’acció orientada a emprendre una professió útil, creativa i amb sentit, al servei del bé comú acord amb els seus valors personals.

 

QUE ÉS L’AKADÈMIA?

L’Akadèmia és un projecte educatiu sense ànims de lucre que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves per descobrir que són veritablemente, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

Pretén inspirar a què els joves responguin per si mateixos, qui mana a la seva vida, perquè són o no feliços, que els aporta la seva feina o estudis, perquè tenen amics, que necessiten dels altres per se feliços, que necessiten d’ells mateixos, com viure en pau amb els seus pares i tutors, perquè s’acaba l’amor, cap a on volen dirigir la seva vida, i altres qüestions emocionals.

Aniran adquirin coneixements a través de les dinàmiques i classes teòriques, sempre plantejades des de l’actitud lúdica, a través d’un procés pedagògic molt mimat i molt cuidat on és tractaran temes relacionats, amb els valors, les creences que ens limiten al nostre desenvolupament, així com les nostres llums i les nostres ombres. És tota una exploració d’un mateix , per saber que vol fer a la vida i com ho vol fer.

La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial, per tal de posar-lo al servia de la societat. Tractarem l’educació emocional i financera.

Aquest projecte està format per 16 professionals , psicòlegs, terapeutes, pedagogs, coach d’adolescents, coach de negocis, instructor de ioga, instructor de meditació, economistes, nous,  emprenedors, que de forma altruista posen el servei tots el seus coneixements per tal d’acompanyar al joves.

L’Akadèmia és un projecte vinculat al Máster en Creixement Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona. Implantat a més de 20 ciutats.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
 • Més informació

  ¿A qui va dirigit?
  Va dirigit a joves curiosos, apassionats, rebels, incorformistes i amb ganes de començar un camí cap a l'autoconeixement i desenvolupament personal per tal de viure feliços.

  ¿On ens trobaràs?
  El curs es realitzarà a Joventut Cambrils cada divendres de 17 a 20 h.

 • Adreça
  Av. Horta de Santa Maria, 14
 • Telèfon
 • Correu electrònic
Detalls
 • Més informació

  ¿A qui va dirigit?
  Va dirigit a joves curiosos, apassionats, rebels, incorformistes i amb ganes de començar un camí cap a l'autoconeixement i desenvolupament personal per tal de viure feliços.

  ¿On ens trobaràs?
  El curs es realitzarà a Joventut Cambrils cada divendres de 17 a 20 h.

 • Adreça
  Av. Horta de Santa Maria, 14
 • Telèfon
 • Correu electrònic
× Pregunta'ns