Acció solidària pels Valents

En el marc del programa “Dinamitzem els 3r’s”, al curs 2024-2025 es planifica una acció solidària que s’elabora conjuntament amb l’equip de la campanya #pelsvalents. Aquesta acció, que contempla que les persones joves puguin plasmar els seus desitjos i missatges en uns suports tèxtils (facilitats pel departament), culminarà amb intervenció efímera a la plaça de la Vila, coincidint amb el Mercat de Nadal. Els i les persones joves podran penjar els seus missatges de suport i solidaritat per tal de visibilitzar la causa i el compromís de les persones joves.

Aquesta acció s’inicia al mes d’octubre, amb les visites a les classes de 3r d’ESO de la dinamitzadora juvenil, i finalitzarà al desembre, un cop els i les joves hagin penjat els missatges i finalitzat la intervenció.

L’activitat, per tant, incorpora una acció directa realitzada en l’àmbit escolar (octubre), un procés d’elaboració i difusió de l’activitat (novembre), i per últim l’execució de l’intervenció (desembre).

 

Així doncs, el departament de Joventut ofereix l’acció solidària #pelsvalents com a Servei Comunitari als instituts, que es traduiran en 3 tardes entre els mesos de novembre i desembre), a l’Ateneu Juvenil, amb un màxim de 10h de dedicació. Els dies proposats per dur a terme el servei comunitari son: 4, 11 i 18 de novembre, de 16h a 19h. a l’Ateneu Juvenil.

Tasques a dur a terme:

– Muntatge de la performance. Es facilitarà el muntatge de l’estructura principal, i les persones joves hauran de participar en el muntatge de les peces de roba amb els missatges solidaris.

– Publicitat i difusió: xarxes socials, mitjans comunicació Cambrils, disseny, cartellera, etc.  S’encarregaran de tot el relacionat amb la difusió de l’acció, tant als instituts com a la resta del municipi.

L’equip de Joventut acompanyarà l’activitat fora de l’horari escolar, donant suport a les persones joves i dinamitzant l’acció. El Departament facilitarà el material necessari per dur a terme tant l’activitat als instituts, com les sessions de treball posterior, com en el muntatge de la intervenció.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      Inscripcions relacionades
      Voleu realitzar una incripció a alguna activitat relacionada amb l'article?
      11 de novembre de 2024
      16:00
      27 de novembre de 2024
      19:00
      Gratuït
      11 Places
      × Pregunta'ns